Tlf: 26 82 38 19 | E-mail: info@stateras.dk

Private

I Stateras hjælper vi også private mennesker med deres udfordringer.

Vi tilpasser vores hjælp og behandling det enkelte menneske og vi lægger vægt på, at hver gang du går ud ad døren fra vores klinik og er blevet klogere på hvordan du hjælper dig selv videre i livet.

Vores afsæt er kognitiv adfærdsterapeutisk dog med en eklektisk tilgang, hvorfor vi gerne inddrager eksistentiel og humanistisk psykologi, det løsningsfokuserede og den Mindfulness Baserede tilgang når dette giver mening og du ønsker det.

Kontakt Stateras

Unge

Vi tilbyder hjælp og behandling til unge mennesker, der af forskellige årsager ikke oplever at trives optimalt. Vi er blandt andet fast tilknyttet en ungdomsuddannelse, hvor vi hjælper med at øge trivslen og minimere fraværet for de studerende.

Læs mere

Stress

Vi tilbyder hjælp og behandling til dig, der gennem for lang tid har klaret alt for meget for længe, oplever nedsat energi og kræfter samt tiltagende negative tanker eller dig der oplever, at dine katastrofetanker afholder dig fra at have en hverdag uden angst.

Læs mere 

Smertehåndtering

Vi tilbyder smertehåndtering til dig der oplever at have kroniske eller intermitterende smertetilstande fx fibromyalgi, gigt eller postcommotionelt syndrom.

Forløbet kan fx indeholde:

Læs mere 

Mindfulnessforløb

Vi tilbyder mennesker med stress, angst, depression og/eller smerteproblematikker et 8 ugers Mindfulness forløb (MBSR) ved en erfaren og veluddannet Mindfulness instruktør.
Mindfulness-forløb tilrettelægges både som hold eller som individuelle forløb, herunder online.

Læs mere

"Vi tilpasser vores hjælp
og behandling det enkelte menneske"

Supervision

Vi tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation. Arbejder du i beskæftigelsesindsatsen eller ved anden aktør? Så kan vore erfaring og viden komme dig fagligt til gode i et supervisionsforløb.

Læs mere